INVENTO

O nama

INVENTO

Više od dvadeset godina gradimo svoj uspeh na tradiciji izuzetnih jakni koje definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena. Vođeni strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, bili smo i ostali posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima. U okviru brenda Invento objedinjene su kožne, perjane, zimske, prolećne i jesenje jakne, kao i aksesoari kojima smo proširili asortiman.

Brend Invento se ogleda u spoju tradicije, trajanja, dugovečnosti i pre svega originalnosti. U etimologiji samog naziva brenda (inventus, lat.) stoji otkriće odnosno pronalazak. To upravo oslikava osnovu brenda koja je utemeljena u inventivnosti i stalnom traganju za novim rešenjima.

“Vodeća filozofija koja stoji iza brenda Invento duboko je ukorenjena u vrednostima  slobodnog duha i urbanog životnog stila.”

Radnje

SRBIJA
CRNA GORA
BOSNA I HERECOGIVNA
BUGARSKA

Invento velikoprodaja je omogućila da svaki član porodice poseduje najkvalitetnije jakne.

115 maloprodajnih objekata prodaje Invento jakne. Koža, krzno ili paperje, svaka jakna je na korak od vas u vašem gradu.

Invento vas čeka širom gradova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Poljske, Nemačke i Bugarske

VIZIJA I MISIJA

Svaki komad Invento jakni (ex Fratteli i Staff & Co) je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju “zgrabite” sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

Invento modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

Invento jakne (ex Fratteli i Staff & Co) pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost.

Svaka nova kolekcija donosi napredak i doprinosi ostvarenju cilja da svaki kupac koji jednom kupi Invento jaknu, ostane zauvek veran ovom brendu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas!

Korpa
Scroll to Top