INVENTO

O nama

invento-fashion-nova-kolekcija-jesen-zima-2022---naslovna1

INVENTO

Više od dvadeset godina gradimo svoj uspeh na tradiciji izuzetnih jakni koje definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena. Vođeni strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, bili smo i ostali posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima. U okviru brenda Invento objedinjene su kožne, perjane, zimske, prolećne i jesenje jakne, kao i aksesoari kojima smo proširili asortiman.

Brend Invento se ogleda u spoju tradicije, trajanja, dugovečnosti i pre svega originalnosti. U etimologiji samog naziva brenda (inventus, lat.) stoji otkriće odnosno pronalazak. To upravo oslikava osnovu brenda koja je utemeljena u inventivnosti i stalnom traganju za novim rešenjima.

“Vodeća filozofija koja stoji iza brenda Invento duboko je ukorenjena u vrednostima  slobodnog duha i urbanog životnog stila.”

Radnje

SRBIJA
CRNA GORA
BOSNA I HERECOGIVNA
BUGARSKA

Invento velikoprodaja je omogućila da svaki član porodice poseduje najkvalitetnije jakne.

115 maloprodajnih objekata prodaje Invento jakne. Koža, krzno ili paperje, svaka jakna je na korak od vas u vašem gradu.

Invento vas čeka širom gradova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Poljske, Nemačke i Bugarske

invento nova kolekcija muske jakne zenske jakne

VIZIJA I MISIJA

Svaki komad Invento jakni (ex Fratteli i Staff & Co) je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju “zgrabite” sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

Invento modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

Invento jakne (ex Fratteli i Staff & Co) pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost.

Svaka nova kolekcija donosi napredak i doprinosi ostvarenju cilja da svaki kupac koji jednom kupi Invento jaknu, ostane zauvek veran ovom brendu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas!

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 
Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).

Besplatna isporuka za sve porudžbine u Srbiji 

Korpa
Scroll to Top